Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb gisteren op privé terrein een wielklem gekregen. Toen ik parkeerde stond de hele rij met de bordjes van dit bedrijf allemaal omgedraaid. Hierdoor kreeg ik het idee dat dit niet meer van toepassing was. Op de bordjes word niet vermeld dat er een Wielklem kan worden geplaatst. Er schijnt aan het begin van het bedrijven terrein een bordje te staan dat in het gebied wielklemmen kunnen worden uitgedeeld.
Kan ik hier tegen in bewaar gaan of sta ik hiermee niet in mijn recht? Het bedrijf zelf wil er in ieder geval niet aan meewerken.

Beste hoe vervelend dit ook is uw zaak is zowel in bezwaar bij het OM als beroep bij de rechter niet haalbaar. Indien u ergens parkeert dient u zich er van te vergewissen of u daar mag parkeren. Indien een bordje is omgedraaid dient u na te gaan of dit ook betekent dat u daar op dat moment ook echt niet mag parkeren. Vanwege mijn ruime ervaring bij de rechtbank met dit soort zaken wil ik u de tijd en kosten besparen om in bezwaar te gaan. Mocht u dit toch willen neemt u dan vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag