Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


We hebben in juni een woning gekocht. Het is een woning uit 2015 en we zijn de 2de eigenaar. De badkamertegels laten los. De 1e eigenaar heeft de badkamer onder eigen beheer uitgevoerd. hebben wij recht op garantie en hoe komen wij dasr achter?

Geachte vragensteller,

In antwoord op uw vraag het volgende;

Wat ook van belang is, is of de vorige eigenaar geen eigen schuld heeft voor het , wellicht, verkeerd plaatsen van de tegels, want dan vervalt de garantie. Voor de (eventuele) garantie zult u moeten achterhalen waar de tegels vandaan zijn gekomen. Wellicht weten de vorige eigenaars daar meer van.

Mocht u nadere info wensen dan mag u mij direct benaderen.

Beoordeel dit antwoord:

Er is hier sprake van (verborgen) gebrek, waarvoor de verkoper (mogelijk) aansprakelijk is. Ik raad u aan het gebrek zo spoedig mogelijk bij de verkoper te melden en aansprakelijk te stellen en hem te sommeren om het gebrek binnen een redelijke termijn te herstellen. Naar verwachting zult u dan wel de gewenste informatie over (eventuele) garantie en de in dat kader aansprakelijke partij krijgen. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op als u nog vragen heeft of rechtsbijstand wilt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag