Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste

Ik zit samen met twee andere collega s midden in een strijd tegen franchisegever. Helaas lopen de kosten inmiddels dusdanig op dat een collega al moest afhaken en als het zo doorgaat wij ook. Inmiddels, gaat er een zitting komen maar dreigen we zo de kosten niet meer te kunnen betalen en zou dit betekenen dat we automatisch verliezen !... Is hier een oplossing voor te bedenken ?

Bij voorbaat dank

Als het u schikt kan ik voor u de franchiseovereenkomst doorkijken op verborgen zaken. Wanneer men u een concept aanbied met goede voorwaarden en deze worden niet tot de werkelijkheid gebracht dan is hier te spreken over oneerlijke handelspraktijken.

Beoordeel dit antwoord:

Uit uw verhaal maak ik op dat u een advocaat (of andere gemachtigde) heeft. Ik adviseer u dan ook met hem/haar nadere prijsafspraken te maken. U kunt ook alleen naar de zitting, dus zonder advocaat, gaan. De kosten zijn dan lager.

Is dit niet het antwoord dat u zoekt, dan adviseer ik u de zaak nader uit te leggen. U geeft nl. erg weinig informatie.

Beoordeel dit antwoord:

Op basis van uw toelichting is mij de situatie niet helemaal duidelijk. Ik begrijp dat u een geschil heeft met een franchisegever. Heeft u een overeenkomst met die partij en waar gaat het geschil over. Wie heeft er een procedure opgestart, met andere woorden bent u eiser of gedaagde? Welke kosten lopen op? Heeft u een advocaat? Neem desgewenst rechtstreeks contact met mij op om deze punten te bespreken. Wellicht dat ik u verder kan helpen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag