Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


ik heb mijn huis verkocht aan een wijverkopenhuizen.nl
ik probeer al weker de opkoper te spreken maar die is niet te bereiken.
de vve van mijn huis is niet goed geregeld en daar zijn ze mee bezig maar ik weet nu niet hoe het ervoor staat, maar ik moet wel al.het voorlopige koopcontract tekenen van het huis dat ik wil kopen.
ik wil nu eigenlijk van de verkoop af omdat ik gee contact krijg met de opkoper. kan dit nog?
en krijg ik een boete als ik het voorlopige koopcontract voor het andere huia niet teken?

groet

Ik kan niet beoordelen of er een koop is gesloten tussen u en wijverkopenhuizen.nl . Indien er een koopakte is getekend is er in ieder geval een koop tot stand gekomen waar u niet zondermeer vanaf kunt. Omdat wijverkopenhuizen.nl echter niet voor eigen bewoning koopt maar in de uitoefening van haar bedrijf kan in dit geval de koopovereenkomst ook mondeling tot stand gekomen zijn. Kortom er is meer onderzoek/informatie nodig om te beoordelen of er een koop tot stand is gekomen en of u daar vanaf zou kunnen. Desgewenst mag u hiervoor rechtstreeks contact met mij opnemen.
De koop voor het nieuwe huis komt pas tot stand door het tekenen van de koopakte, na ondertekening van de koopakte geldt een bedenktijd van 3 dagen. Gedurende deze termijn kunt u zonder kosten ontbinden. U kunt dus geen boete krijgen als u niet tot ondertekening van de koopakte overgaat.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag