Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik woon in een appartement waarbij twee appartementen op beneden verdieping met een tuin achter overige appartementen hebben aan voorkant een balkon.
Nu gaat het om mijn achtertuin waar ik op het moment niet kan zitten omdat er in de spouwmuur twee wespennesten zitten en ik veel last heb van de aanvliegroute van de wespen.
Ik heb gelezen op site ongedierte bestrijding dat de wespen de isolatielaag in spouwmuur weg vreten en het bovendien gevaarlijk is om in aanvliegroute zich te begeven.
Ik heb een mail gestuurd naar bestuur met de vraag wat ze hieraan gaan doen omdat ik geen prettig woongenot heb op dit moment....kan niet in de tuin zitten omdat wespen op je lichaam gaan zitten en continu om je heen vliegen.
Antwoord is gaan we niets aan doen is een privé aangelegenheid, wij houden onze ramen dicht en laten dieren hun gang gaan.
Mijn vraag aan uw is kunnen ze me met dit antwoord afschepen????
Hier moet toch iets aan gedaan worden.
Dank u voor het lezen van mijn mail wacht uw antwoord met spanning tegemoet....of ik straks weer van mijn tuin kan genieten zonder hinder.
Ik wil uw ook nog even melden dat mijn buurvrouw in een rolstoel zit ze is halfzijdig verlamd haar man durft haar helemaal niet buiten te zetten omdat ze zich niet kan verweren.

U bedoelt het bestuur van de VVE, neem ik aan, Het is wel degelijk een aangelegenheid van gemeenschappelijk belang als er ongedierte in gemeenschappelijke buitenmuren gaan nestelen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag