Vraag

Hallo...

Ik heb even een vraag waarbij ik hoop dat u mij kunt helpen.

Ik ben gescheiden en samen met mijn ex hebben we een restschuld van de hypotheek.
Nou is er bij mij loonbeslag gelegd ( heb me hier al bij neer gelegd en doe mijn best om rond te komen) maar mijn ex betaald helemaal niks omdat hij dan wel weer werkt en dan weer niet en er bij hem schijnbaar niks te halen valt.

Het kan toch niet zo zijn dat ik alleen moet blijven betalen voor die schuld want dan moet ik nog 1,5 jaar zo leven wat ik nu al achter de rug heb.

Ik hoop dat u mij advies kunt geven of ik hier iets mee kan of tegen kan doen.


Alvast bedankt voor uw hulp.

Deel deze vraag

1 Reactie

De bank maakt het niet uit wie ze aanspreekt, maar tussen u beiden geldt wel een verdelingssleutel , van de helft neem ik aan. Dat betekent dat er uit hetgeen u betaalt boven uw eigen schuld een vordering van regres ontstaat. U zou kunnen beginnen met het aanmanen van uw ex , vervolgens proberen een betalingsregeling te treffen. Zorg er voor dat vorderingen niet oninbaar worden door verjaring ( 5 jaar)
Ik schrijf dergelijke sommatie en stuiting van verjaringsbrieven vaker, u mag mij ook benaderen voor meer informatie bijvoorbeeld hoe u een regeling kunt treffen met uw ex met behulp van een jurist.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm