Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Ik ben niet ontvankelijk verklaard bij het indienen van een verzoekschriftformulier aan het Europees Hof van Justitie, Hoe kan ik voor dezelfde klacht opnieuw een verzoekschriftformulier indienen ??

Dat heeft waarschijnlijk geen zin : met welke reden werd uw klacht niet ontvankelijk verklaard? Heeft u in Nederland alle rechtsingangen gebruikt?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb in Nederland alle rechtsgangen bewandeld, Mijn klachten zijn gericht tegen het European Court Hof of Human Rights, het betreft 3 uitspraken over Inkomsten Belasting 2010 en 2 over Inkomsten Belasting 2012 ( ik kan in dit formulier jammerlijk genoeg niet Uploaden anders kunnen jullie de documenten bekijken) alle uitspraken waren niet-ontvankelijk verklaard. Over de uitspraken heb ik een keer met het Hof gebeld, de medewerkster legde mij uit dat er over uitspraken niet mocht worden gebeld, echer gaf zij mij wel antwoord op mijn vraag, namelijk of het verzoekschriftformulier afgewezen werd omdat hij niet correct was ingevuld en of ik een nieuw verzoekschriftformulier in moest vullen, zij beantwoorde mij met een Ja, vandaar dat ik de formulieren meerdere malen heb ingevuld, naar mijn mening was het derde formulier van IB 2010 correct ingevuld en het tweede formulier van IB 2012 ook, toch werden de verzoekschriftformulieren afgewezen en daarbij kreeg ik best wel een kwaad schrijven van de Griffier. Het enige wat ik gedaan heb en gevraagd heb was meer informatie over de uitspraken zodat ik de verzoekschriftformulieren op de juiste wijze kon invullen, zelfs heb ik gevraagd aan een kennis of ik het correct had ingevuld, deze kennis is Ofiecier van Justie bij de Amsterdamse Rechtbank. Mijn vraag luidt: Kunt u mij antwoord geven op de vraag, waarom de verzoekschriftformulieren zijn afgewezen ?? En of het Europese Hof op deze manier mag handelen om iemand te doen stoppen van het opvragen van informatie en heb ik überhaupt wel het juiste Loket bij het ECHR ??


Grofweg zijn er twee hobbels te nemen voor een inhoudelijke toets, 1) alle rechtswegen in het eigen land zijn benut, 2) uw aanvraag dient verder ontvankelijk te zijn. Mogelijk is dat op voorhand duidelijk is dat uw verzoek zal worden afgewezen, maar eerlijk gezegd zonder de informatie kan ik niet goed beoordelen wat er aan de hand is en/of u wel de juiste instantie aanschrijft. Dat hangt ook samen met uw klacht en hoe u het formuleert. Als u direct contact maakt kan u daarna de documenten wel versturen en zal ik ze bestuderen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

ik zal je morgen de benodigde documenten toesturen, geweldig dat je dit wilt doen, super.


ik wacht het af.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag