Stel vraag

Particulier


Restschuld hypotheek € 250.000,- Executie en uitoefening van recht van hypotheek door bank in sept 2012. Vonnis en Loonbeslag sindsdien en loopt. 5+ jaar geleden dus nu. Stuitingsbrief niet gezien. Vraag..is 5 jaar verjaring van toepassing bij restschuld met vonnis en is een loonbeslag een doorlopende stuiting? Zie (LJN BY1109) heeft het zin om te procederen? Ik heb de indruk van wel. Volgens LJN BY.1109 geldt max 5 jaar, zelfs bij vonnis en beslag. wat denkt u?

U heeft een punt, máár het gaat hier om het verloren gaan van een zekerheidsrecht. Het loonbeslag wat er loopt is één zekerheidsrecht. Vandaar dat uw visie komt te vervallen. Uiteraard, wil ik altijd wel uw stukken nader bekijken.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

In het BW is de 'daad' het leggen van loonbeslag in eerste aanleg. Maar dat is al 5+ jaar geleden. Wat onder 'daad' verstaan moet worden weet ik niet. Maar Ik hoor al 6 jaar niets van de schuldeiser (Aegon Bank) Maar het loonbeslag op de Wia uitkering duurt voort. 'Zekerheidsrecht' ..tja is dat van toepassing? Ik wil graag een inschatting van de kans om van het beslag af te komen. Dan kom ik wel naar NL ( Ik zit 2.500 km verderop) en ga ik procederen. En zal ik advocatuur inhuren.


Reactie van de vraagsteller

Het is best jammer dat specifieke vragen hier worden beantwoord met een 'ja euh..zendt mij de srukken ' Echt onprofessioneel. Nee.ik wil een advocaat die mij vertegenwoordicht en kan LEZEN!


Jammer dat u niet begrijpt wat ik u voorleg. Als u mij direct benaderd dan ik u middels email voorzien van nadere informatie. En ja, ik kan inderdaad lezen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag