Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


ik heb door Erasmus mc mailformatie behandeling gedaan specialist vertelde mij er is geen risico's voor deze behandeling . ik heb tocht door de behandeling mijn voet nog erger geworden ze is 2 keer i,p,v bloedvat ondermijn huid per ongeluk gespoten en door dat ik heb meer pijn en mijn baan kwijt, kortom ze heeft fout gedaan tijdens het behandeling en fout informatie gekregen, door dat ik ben bij Erasmus mc aansprakelijkheid ingediend maar ik ben nog 7 manden verder krijg geen reactie van hun, als ik belt ze zei te druk of krijg je binnen 1 maand reactie helaas krijg tocht geen reactie .mijn vraag is heb ik kans dank zij advocaat winnen ?
mvg

U maakt kans als u voldoende overtuigende bewijzen hebt om de fout van de specialist aan te tonen. Daartoe zult u informatie moeten opvragen zodat u uw bewijs kunt ondersteunen. Het is dus niet op voorhand te zeggen of u kans maakt. Dat hangt af van de bewijzen en of de fout aan de specialist is toe te rekenen. Ik raad u aan eerst de reactie af te wachten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor uw snelle reactie meneer Biharie,
wat voor bewijzen moet ik bewaren ?op hun systeem alles genoteerd en nog een vraag
Hoe lang duurt gemiddeld reactie van ziekenhuis ? ik ben 7 maand bezig voor een reactie te krijgen als ik belt om te vragen, ze zegt krijg je binnen 1 maand reactie maar helaas krijgen nog steeds een reactie , wat moet ik doen ?
Alvast Bedankt


U moet kunnen bewijzen dat er fouten zijn gemaakt bv in de protocol of dat er sprake is van nalatigheid waardoor u schade hebt opgelopen.
Het is niet op voorhand aan te geven hoe lang de reactietijd is, maar 7 maanden is wel erg lang en ik raad u aan schriftelijk (liefst) aangetekend te vragen om een reactie althans een termijn te verkrijgen waarbinnen een reactie zal komen.
Komt u er samen nog niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag