Stel vraag

Particulier


Hallo, de autoverzekering van de tegenpartij keert geen geld uit. Verzekerde is bij mij achterop gereden. Laatste keer dat ze contact met mij zochten was maanden terug, een e-mail waar ze naar mijn rekening nummer vroegen. Heb ik terug gemaild. Ik heb nog meerdere keren gebeld maar er komt niks van terecht. Ik had geen rechtsbijstands verzekering.

Ik raad u aan een aangetekende klachtenbrief te sturen waarbij u een deadline stelt voor een reactie. Geeft u aan dat u voldaan hebt aan alle formaliteiten en dat u nu betaling wenst.
Mocht de verzekeraar nog niets van zich laten horen, neemt u dan contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:

Bij een 'kop staart botsing' is de wederpartij ten alle tijden aansprakelijk voor de gevolgschade. Of u nu wel of geen rechtsbijstandverzekering heeft is niet aan de orde. De schade zal voor 100% erkent moeten worden. Dat de verzekeraar niet tot degelijke reactie overgaat kan zult u een officiƫle klacht en een ingebrekestelling moeten versturen. Bijstand van een letselschade jurist is wel zo handig en kost u niets. Als het u schikt mag u mij een vervolg vraag stellen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag