Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste,

In onze flats is er nu een woonverbetering gaande Althans dat is hoe zij het noemen. Mensen moesten naar wisselwoning of krijgen maand huur terug als ze elders verbleven.
De eerste bewoners zijn terug. De oplevering is een feit. Maar waar deze bewoners in terug zijn gekomen is schadalig . Er zijn nog geen balkonhekken. Slot op balkondeur is Ee niet. Tegels zijn scheef. Lekagges. In plafonds zijn nog leidingen die ze half hebben we gehaald . In laminaat etc zitten gaten. Trappenhuizen zijn levensgevaarlijk voor kinderen omdat vanaf de raam kant tot trappenhuis gaten zitten. Lift doet het niet en ga zo maar door.



We zijn nu 6 weken verder. En het is nog steeds niet of deels opgelost. Wat kunnen we doen en wat voor stappen kunnen wij ondernemen?

De bewoners dienen de opdrachtgever (verhuurder) in gebreke te stellen om de flats deugdelijk op te leveren althans de gebreken binnen redelijke termijn te verhelpen. Doet de verhuurder dit niet dan kan de huur deels verminderd worden of zelfs opgeschort worden. Komt u er samen niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag