Vraag

Goedendag. Ik ben ruim 20 jaar geleden een lening aangegaan. Met mijn inkomen destijds was de maandelijkse aflossing geen probleem. Echter, 2 jaar later werd ik werkloos. Ik kon het maandbedrag niet meer opbrengen. In overleg met de kredietmaatschappij werd toen besloten dat ik voorlopig over zou gaan op rente aflossing. Dat was maandelijks een stuk lager. De nieuwe baan die ik later kreeg had helaas een lage salariëring. Dus heb ik het zo gelaten. Tot nu toe. Ik heb nu eigenlijk in die ruim 18 jaar meer dan de hoogte vd lening was alleen al aan rente betaald. Is natuurlijk dom van mij, maar ik wist geen uitweg. Ik wil er nu eindelijk van af. Eigenlijk is het bedrag dat ik nu als rente heb afgelost hoger als de lening. Voelt als een woeker lening. Wat kan ik doen om hier nu vanaf te komen ? Alvast bedankt

Deel deze vraag

2 Reacties

U zou een afkoopregeling kunnen treffen, máár er is geen inzicht in de Algemene Voorwaarden door mij. Desgewenst, zou ik deze kunnen nakijken voor u.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Dank u voor uw reactie en uw sympathieke aanbod.
Na enig na zoeken in mijn administratie kwam ik erachter dat dit deel van mijn administratie bij mijn ex was achterbleven na ons samenwonen. Ik heb haar verzocht om dat alsnog aan te leveren.
Zodra ik het heb ontvangen/opgehaald, neem ik graag weer contact met u op. Nogmaals bedankt alvast.

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm