Vraag

Familie recht 4 jaar blijven procedere om omgansregeling en alimentatie


Mijn ex blijft zinloze rechtszaak na zinloze rechtszaak aanspannen enkel om mij op advocaatkosten te jagen en alleen maar mij te treiteren.
Ik ben op dit moment ontzettend radeloos.
Kennelijk kan je in Nederland mensen blijven aanklagen totdat je er dood bij neervalt.
Kan ik hier echt niks tegen doen?
Aangezien dat alle procedures familie recht betreffen worden de kosten elke keer door beiden partijen gedragen , Dit is minstens keer naar keer beslist door alle rechters.
Zelfs als hij in de hoger beroep heeft verloren is hij opnieuw begonnen met nieuwe procedure elke keer onder een andere reden.
Ik trek het echt niet meer zo. Al 4 jaar bezig zonder een einde zien te komen. Dit beïnvloed mijn gezondheid, mijn contact met mijn kind en mijn werk.
Er moet toch iets zijn wat ik kan doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

Deze houding kan misbruik opleveren van procesrecht of de verzoeker komt geen recht toe omdat hij er geen belang bij heeft. ( deze artikelen zijn toepasbaar op het familierecht en een advocaat zou er uiteindelijk wel eens een beroep op kunnen doen als de rechtspraak er aanleiding toe geeft.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm