Vraag

Afgelopen April zijn wij met de auto naat Rome geweest. De auto die wij hebben is een lease auto.

Nu is het zo dat onze lease maatschapij een bekeuringen heeft gekregen en al heeft betaald. Deze bekeuring is vervolgens naar ons doorgestuurd, de bekeuring zou betaald moeten worden voor 5 november aan onse lease maatschapij.

De bekeuringen die wij hebben gekregen zijn voor fout parkeren. In de bijlage van de bekeuringen zie je alleen onze nummerplaat verder niks.

Wij hebben inderdaad de auto 2 maal geparkeerd in Rome. De eerste keer hadden wij de auto gezet voor het huis van de hotel eigenbaar om de sleutels op te halen, er stond hier nergens dat we de auto niet mochten parkeren. De tweede keer was voor het hotel zelf op een plek waar het mocht volgens de borden.

Wij zijn het dus niet eens met de bekeruingen.
In de link van de bekeruing zouden wij kunnen aangeven als wij het niet eens zouden zijn met de bekeuring. Dit willen wij dan ook doen, alleen het probleem is dat de link niet werkt. Wij krijgen een foutmelding en kunnen om deze reden niet aangeven dat wij het er niet mee eens zijn. Wij hebben dit via meerdere webbrowsers geprobeerd en krijgen heel de tijd de zelfde fout melding. Naar mijn inzien is het een fout van de website.

Er staat ook een email in de bekeuring , naar dit email adres heb ik ook al een mail gestuurd maar hier krijg ik geen antwoord op.

Ik heb onze lease maatschapij gebeld en die geven aan dat wij toch de bekeuring aan hun moeten betalen. vervolgs moeten wij er zelf achter het geld aan gaan. Het gaat om een bedrag van totaal 170 euro.

Onze vraag is dus hoe wij hier mee moeten omgaan? Wij zijn het niet eens met de bekeuringen, en toch moeten wij het bedrag aan onze lease maatschapij over maken om meer kosten ver verkomen, de manier die ons geboden wordt om aan te geven dat wij het niet eens zijn met de bekeuring werkt niet.

Onze vraag is dan ook wat is ons recht , en hoe te handelen?

Deel deze vraag

1 Reactie

Ik raad u aan om onder protest te betalen en er een aantekening te laten maken bij de leasemaatschappij en/of de ontvanger dat u daar later op terugkomt en de betaling terug wilt ontvangen indien mocht blijken dat u gelijk hebt. Via de leasemaatschappij kunt u bezwaar aantekenen t.a.v. de boete en melding maken van het feit dat de link niet werkt en verdere kosten voor hun rekening zullen komen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm