Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste rechtswinkel,, Ik huur sinds 2009 een woning in de Pijp van de Alliantie. het fundament van de woning heeft grondig onderhoud nodig. De corporatie heeft hier naar zeggen onderzoek naar gedaan en dit aan mij en de andere bewoners laten weten. Niemand van de bewoners weet echter iets van een odnerzoek af, er is nooit iemand daarvoor langsgeweest.

Een tijdje geleden zijn wij, de bewoners uitgenodigd voor een informatieavond van de Alliantie. De corporatie maakte hierin kenbaar dat de renovatie van het pand zo duur zal zijn dat sloop onvermijdelijk is. Er zal nieuwbouw komen. de nieuwe woningen zullen binnen een ander huursegment aangeboden. Wij krijgen daarom geen terugkeer garantie.

Na deze bijeenkomst hebbenw e ons verengd in een bewonerscommissie en contact gelegd met stichting WOON. Wat blijkt is dat deze partij zich erg gematigd opstelt en vraagt of we willen wachte op een startbesluit. De corporatie komt echter niet emt een startbesluit en heeft ons voor de definiteeve plannen wederom uitgenodigd voor een bewonesbijeenkomst.

Ik zou heel graag willen dat hier een advocaat bij zal zijn die ons bijstaat tijdens deze avond. Heeft de rechtswinkel hier mogelijkheden voor?

Een vriendeloijke groet van S H

Ik ben een advocaat gespecialiseerd in het vastgoedrecht. uiteraard kan ik u en uw groep bijstaan en meegaan aan een dergelijke bijeenkomst. Dat valt echter niet onder de regeling van deze website. We kunnen daarover afspraken maken als u contact met mij opneemt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag