Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Dag,

In mijn portiekflat is in het huurappartment van mijn vorige maand overleden buurvrouw asbestbesmetting geconstateerd bij het weghalen van de oude vloerbedekking.
Het trappenhuis is daarna ook gecontroleerd en daarbij zijn de hardloopschoenen, die voor mijn voordeur stonden, weggehaald.
Het bedrijf dat de asbest weghaalde geeft aan de schoenen inderdaad afgevoerd te hebben wegens asbest dat in de schoen zou kunnen zitten, maar dat ik verder bij de gemeente moet zijn.
De gemeente geeft via een email aan dat ik bij het bedrijf moet zijn dat de asbest weghaalde en ook dat ze niet weten wie de eigenaar van het appartment is (dat weet ik wel; een investeringsmaatschappij).
Ik vraag me af wat mijn volgende stap zou moeten zijn om mijn schoenen vergoed te krijgen? Het kan toch niet zomaar gebeuren dat iemand mij spullen meeneemt zonder overleg?

Mvg,

Uiteraard, is dit niet helemaal correct afgehandeld. Het is dan ook raadzaam om dit bedrijf aan te spreken op haar tekortkomingen en vergoeding van uw schoenen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag