Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Goedemorgen,

Mijn huisarts heeft telefonisch zonder enig fysiek onderzoek een veel te zwaar antibiotica voorgeschreven wat zeer zware gevolgen heeft voor mijn gezondheid en levenslust en er nu zelf Fibromyalgie is geconstateerd door mijn huidige huisarts.
Dit heeft dus impact gehad op mijn werkhouding en ik nu maar 4 dagen kan werken ipv 5. Daarnaast moet ik nu regelmatig naar de huisarts/ physio/ reumatoloog.

Nou ben ik naar SKGE commissie gegaan eerst met de klacht en nu met de intentie tot een geschil en hier een letselschade en smartengeld wil neerleggen.

Men is redelijk behulpzaam maar nu moet ik een bedrag tot max 25.000 onderbouwen waarbij SKGE niet help en ik alsnog een rechtswinkel moet benaderen of zelf een rekensommetje maken?

Doe ik er verstandig aan om dit via SKGE op te pakken ivm de laagdrempeligheid en de kosten maar 125,- zijn of raad men aan naar een letselschade specialist te gaan ivm het aantonen dat mijn ziekte patroon door deze overkill van een antibiotica.

Als ik de berekening doe kan ik dan voor de komende 30 jaar:
- mijn eigen risico opbrengen
- mijn gedorven looninkomen 5-4 dagen +/- 100,- per maand

Het lijkt mij raadzaam dat u een letselschade jurist in de arm neemt. Zeker nu er sprake is van erkenning van de schade. Naast deze schadepost van arbeidsinkomsten heeft u ook recht op andere schadeposten welke ook vergoed moeten worden. In een vervolgvraag kan ik u hierin van nadere informatie voorzien. Maar u mag mij ook direct benaderen zodat ik u juridisch kan bijstaan, desgewenst.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag