Stel vraag

Particulier


Goedenmorgen,
Ik ben op 29 augustus uit mijn woning gezet en toen hebben ze mijn spullen in containers geplaatst. er zijn foto's gemaakt van de meubels die nog in mijn woning stonden, dat weet ik. Nu kon ik eventueel mijn spullen elders opslaan zonder verdere kosten te maken, maar moest ik wel weten hoeveel het nog was. Dus ik na veel mailen toestemming gekregen om te mogen kijken in de containers. Ik schrok, heb echt staan huilen daar. Ze zeiden nog zo mooi bij de woningbouw, we zijn niet aansprakelijk voor enige schade. Ja een krasje of zo dat snap ik nog, maar de spullen zijn compleet vernield. Ik heb foto's gemaakt je ziet niet eens meubels. Heb op advies naar de deurwaarder en woningbouw een aangetekende brief gestuurd. Ik ben zo kwaad zijn mijn spullen. Ik ben blij dat ik waardevolle spullen heb weggehaald uit mijn huis. maar mis nog paar kleine dingen en die liggen nog in die puinhoop, maar zijn wel van waarde voor mij. Jullie snappen mijn kwaadheid, kunnen jullie iets voor mij betekenen? Of me helpen?
Met vriendelijke groet,

Het is raadzaam dat u de woningbouw aansprakelijk stelt voor de schade. Men heeft natuurlijk wel rekening te houden met de omgang van de goederen van een ander.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb hun al een aangetekende brief gestuurd ook de deurwaarder. ik wil hun inderdaad aansprakelijk stellen , had nog vooruitzicht op mijn spullen nu kan ik een huisje krijgen en heb geen spullen.


U zou middels bijzondere bijstand een verhuisvergoeding kunnen aanvragen en deze argumentatie als noodzakelijk belang aanwenden.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Oke dat is goed om in mijn achterhoofd te houden.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag