Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Wij hebben overlast van een buitenlamp die in onze slaapkamer schijnt , zelf heeft die dame beneden alle rol gordijnen dicht en boven alle rolluiken dicht zodat zij er geen last van heeft.
Wat zijn de mogelijk heden om hier iets aan te doen.

U kunt proberen de buurvrouw te overreden in een brief dat zij op onrechtmatige wijze burenhinder toebrengt door de lamp te laten branden, en haar te vragen om passende maatregelen te nemen . Misschien maakt het iets meer indruk als u een jurist deze brief of e-mail laat opstellen. In dat geval kunt u mij contacteren.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb geprobeerd te praten , wat niets heeft opgeleverd . Later heb ik nog schriftelijk geprobeerd een uitweg te vinden waar ze helemaal niet op heeft gereageerd , dus er blijft voor mij niets anders over om u te vragen een brief te sturen.
Laat u mij even weten wat u nodig hebt en waar ik de betaling kan doen.


U kunt gewoon direct contact maken. Ik kijk even eerst vrijblijvend wat u zelf al heeft geprobeerd , bijvoorbeeld in de brief die u heeft geschreven. Doorgaans schrikt de andere partij als een jurist of advocaat zich ermee bemoeit en vaak leidt dat al tot het gewenste resultaat.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag