Vraag

Om mijn hoofd leeg te maken schrijf ik verhalen, over dagelijkse dingen. Een soort sprookjes, wel eens wat gekleurd opgeklopt, maar gewoon leesbare verhalen. Die deel ik met een beperkte groep mensen, via ***. Soms gaan ze over m'n werk. Nooit noem ik namen. Eén van deze verhalen is door een kennelijk niet te vertrouwen persoon doorgestuurd naar mijn teamleider. Zij heeft zich hierin herkend en nu krijg ik een officiële waarschuwing in mijn dossier. Mag dat zomaar? Het is via privé-mail verstuurd, er staan geen namen in, geen locaties. Ik werd zonder van te voren op de hoogte te zijn gebracht waar het gesprek over zou gaan 'op het matje geroepen' en ik voelde me zwaar geïntimideerd. Ik kon me ook niet voorbereiden.

Deel deze vraag

1 Reactie

Ik adviseer u schriftelijk te reageren naar uw teamleider. Daarin kunt u uw kijk op de zaak weergeven en uitleggen waarom u zich niet kunt vinden in de ontvangen waarschuwing. Dan doet u ook wat aan dossieropbouw. Voor de rest kunt u m.i. niet zoveel met het feit dat u een (onterechte) waarschuwing hebt ontvangen. Binnen sommige organisaties bestaan wel (interne) klachtprocedures. Indien daarvan in uw organisatie sprake is, kunt u ook die weg bewandelen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm