Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo,
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en deze is ook geleverd, alleen heeft de mevrouw die hem getekend heeft er een verkeerd stopcontact aan toegevoegd .
Hierdoor is er een gat in het blad geboord van 102 millimeter, het stopcontact wat wij hadden uitgezocht had een boormaat van 80 millimeter.
Nu blijft het een getouwtrek en over en weer mailen, ze heeft het nu aan haar baas overgedragen, waar we volgens afspraak vandaag iets van zouden gaan horen , maar tot op heden weer niets.
We hebben alle mailing en offertes opgeslagen en als je een van de laatste leest kun je niet anders dan lezen dat ze fout geweest is.
Als er niets gaat gebeuren wat is dan onze optie in deze.
Groeten CJ.

U hebt recht op datgene wat u besteld heeft of bent overeengekomen. Wordt daar niet aan voldaan dan kunt u de verkoper schriftelijk in gebreke stellen om te herstellen of te vervangen. Weigert deze dan kunt u de koop (gedeeltelijk) ontbinden. Compensatie of prijsverlaging is dan mogelijk.
Komt u er samen (nog) niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Beoordeel dit antwoord:

Maar u heeft nu dus een verkeerd geleverd stopcontact met wel bijpassende geboorde gaten? Het gaat mij even over de mate waarin de andere partij wanprestatie pleegt want niet altijd is nakoming of prijsvermindering gerechtvaardigd . Is het louter een kwestie van mooi/ niet mooi of is er schade ?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag