Vraag

Ik heb als particulier een camper verkocht. Deze camper was APK goedgekeurd, de koper heeft de camper in alle aspecten kunnen bekijken en heeft afgezien van een aankoopkeuring. Nu stelt de (advocaat van de) koper mij aansprakelijk voor zaken die bij aankoop reeds bekend waren. Ook mijn garage stelt hij aansprakelijk voor "gemiste" APK punten. Hij legt mij een dubieuze rekening van een ander garagebedrijf voor en claimt een fiks bedrag (ondermeer een kleine beurt). Bij mijn garage claimt hij ook een opgespecificeerd bedrag, samen aanzienlijk meer dan het totale faktuurbedrag. De advocaat claimt dus kosten dubbel. Ik zie mijn garage en mij niet als aansprakelijk voor de zaken waar koper willens en wetens bij aankoop genoegen mee heeft genomen. Ik vraag me wel af of ik stappen kan ondernemen tegen de betreffende advocaat vanwege het dubbel claimen en het voorleggen van een dubieuze faktuur.

Deel deze vraag

3 Reacties

U dient eerst de inhoud van het schrijven te weerspreken .

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Bedankt voor het advies, ik heb dat reeds gedaan. De tegenpartij is het niet met mijn uitgebreide antwoord eens, ik wacht vol vertrouwen de eventuele volgende stappen af. Beetje jammer is wel dat de advocaat van de tegenpartij niet ingaat op mijn verzoek voor een leesbevestiging en dus moet ik er steeds een SMS achteraan sturen.
U kunt gewone brieven ook digitaal insturen . Op die manier heeft u bewijs van verzending tegen een normaal tarief.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm