Vraag

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb een korte vraag omtrent mijn rechtszaak met het UWV (WAJONG). Ik heb een persoon gevonden met dezelfde beperking/klachten als mij die wel het recht op WAJONG heeft gekregen. Nu begrijp ik natuurlijk dat iedereen anders is, maar ik heb begrepen dat het UWV mij graag generaliseerd met mensen van dezelfde beperking.

Zou ik (aanzienlijk) meer kans van slagen hebben in het winnen van de rechtszaak als ik het artikel dat ik gevonden heb (TEVENS OP DE SITE VAN HET UWV ZELF) voorleg aan de rechter via mijn advocaat en tijdens de hoorzitting zelf?

Reden dat ik dit vraag is omdat het UWV zegt dat ik "kans op herstel" zou hebben. Dan is mijn gedachtegang: "Maar deze persoon heeft WEL Wajong gekregen, waarom word er bij mij dan zo moeilijk gedaan?!"

Ik ben pas 21 en al ruim 8 jaar chronisch ziek waardoor ik mijn school niet heb kunnen afmaken. De financiele onzekerheid die ik nu heb blijft maar in mijn hoofd spoken.

Hartelijk bedankt alvast en ik vind het geweldig dat er vrijwillig geholpen word!

Deel deze vraag

1 Reactie

Wellicht dat u in de lopende zaak de vergelijkbare zaak zou kunnen aanhalen, maar zoals u zelf al zegt zal ieder geval op zich moeten worden beschouwd. Bespreekt u uw vraag in elk geval met uw advocaat, want ik begrijp dat u die hebt.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm