Stel vraag

Particulier


Omdat ik een lening had verschaft aan iemand van 2000e en ik het niet erugkreeg ben ik een incasso gestart bij juristu. 12 april de zaak gewonnen en de kosten ijn toegewezen 700e betaald aan juristu waarvan 350 ook zijn toegewezen voor de debiteur. Nu is het ruim 8 maanden later en nog steeds geen resultaat van juristu. Bij contact zeggen ze dat het bij de deurwaarder ligt. Juristu heeft an mij 2 maanden geleden om toestemming gevraagt om beslag te laten leggen op de inboedel en die heb ik gegeven 30 dagen tijd voor de debiteur te reageren dat is niet gebeurd en er zou beslag gelegd worden in de laatste 30 dagen is me verteld maar nu weten ze er opeens niks meer van. Ik kom er niet meer uit met hun wat kan ik doen

Wat is de reden dat er geen beslag gelegd wordt?
Optie is andere incasseerder.
Heeft u nog vragen stelt u ze gerust

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Omdat er belsag op de regkening van de debiteur geen doel heeft getroffen zou het belsag gelegd worden op de inboedel daar heeft debiteur volgens juristu nog 30 dagen tijd om op te reageren en betalingregelimg te treffen. En na de datum zou er binnen 30 dagen beslag gelegd worden. De 60 dagen zijn al lang voorbij. Ik heb juristu gesproken en ze zeggen dat de deurwaarder een off ander inkomstenformulier heeft gestuurd aan de deurwaarder die hij MOET invullen dat hij het niet invult is onmogelijk volgens haar. En dan nemen ze contact weer op met mij is mij verteld. Kan ik het geld terug eisen als het geen resultaat heeft getroffen en kan ik dan een ander incasseerder kiezen dan?


U bent opdrachtgever en bepaalt wat er gaat gebeuren.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dus ik kanbgewoon verzoek sturen naar juristu dat ik zo snel mogelijke incasso wil en dat er beslag gelegd moet worden op zijn inboedel?


Ja zeker en u bepaalt of er wel of niet een betalingsregeling wordt toegestaan. Het bevreemd mij dat dat niet met u is overlegd en/of toegelicht.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag