Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedenavond,

Ik heb ruim 2 maanden geleden een vakantie aanvraag gedaan voor de laatste anderhalve week van mijn contract (mis januari). Vanaf het begin van mijn contract was het al duidelijk dat ik het contract hierna niet zou verlengen vanwege een verhuizing naar het buitenland. Mondeling heb ik te horen gekregen van mijn manager dat het waarschijnlijk wel mogelijk was om die vakantiedagen op te nemen. Mijn manager heeft echter een week na mijn aanvraag ontslag genomen, en heeft niks meer met mijn aanvraag gedaan. Ik heb hem daarom meer dan een maand geleden bij de general manager opnieuw ingediend, en alsnog officieel niks gehoord.

Ondanks dat hij na 2 weken niet meer het recht heeft om mijn vakantie af te wijzen, zegt mijn baas dat ik geen vakantie kan opnemen, omdat er niet genoeg personeel is (horeca sector).

Wat kan ik hiermee doen?

Alvast bedankt

De werkgever heeft 2x niet tijdig gereageerd. U heeft dus recht op uw vakantie. Dat de werkgever niet genoeg personeel heeft, is zijn probleem. Moet hij maar iemand anders (of een uitzendkracht) laten werken. Dit is niet uw probleem.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag