Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


goedemorgen

ongeveer 5 jaar geleden heb ik in belgie een borstvergroting gehad, op hun verzoek na een aantal jaar een echo laten maken om te kijken of je lichaam de prothese niet teveel inkapselt.
zo gezegd zo gedaan... op de echo was er iets te zien -> mri mammografie.
hieruit is gebleken dat mijn rechter prothese gescheurd is.
dit kan enkel op 2 manieren schuld zijn door patient 1 een messteek 2 gebroken ribben
geen van beiden van toepassing.
dat houdt dus in geen schuld van patient volgens mijn plastisch chirurg hier in apeldoorn gelre ziekenhuis.
mri uitslag doorgemaild naar de kliniek in belgie en na 3 dagen had ik eindelijk reactie.
de arts wou me graag spreken, goed een belafspraak gemaakt.
4 uur moeten wachten voor meneer mij belde en toen gaf hij ook nog eens aan dat de operatiekosten volledig voor mijn rekening komen. de prothese wordt dan opgestuurd naar de fabrikant en die gaat dan beoordelen of het mijn fout is ja of te nee,
wat zijn hierin mijn rechten?

U heeft uiteraard een punt, máár zal juridisch kenbaar moeten maken dat de chirurg in België in de fout is gegaan. Het geheel in dit verhaal is waar de schuldvraag ligt. Als de fabrikant is dan moet deze voor de kosten opdraaien en anders de chirurg mocht daar de fout liggen. dat er onderzoek gedaan wordt naar de oorzaak is opzich al een goed vooruitzicht. Vragen? Stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Mijn vraag is heb ik een poot om op te staan? Er is destijds geen overeenkomst opgesteld en anders laat ik het met spoeed in nl doen. Mijn gevoel bij uw antwoord is dat ik waarsvhijnlijk betalen moet? Raad u aan terug te gaan naar de kliniek in belgie of een kliniek in nl de procedure opnieuw te starten?


Een onderzoek laten instellen kan uiteraard geen kwaad, daar u met deze gegevens weer verder kunt. Desgewenst, kan ik u hiermee van dienst zijn.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag