Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


ik heb een chalet op een klein recreatiepark op de veluwe in eigendom incl. de grond onder en rond het chalet. Er gaan geruchten dat de gemeente het park definitief wil sluiten en het terrein terug wil geven aan de natuur. e.e.a mede als compensatie voor forse uitbreiding van een recreatiepark vlakbij.

Mijn vraag is: hoe gaat zoiets in zn werk? Ik neem aan dat eea niet kan zonder onteigening van bestaand eigendom? Tegen welke prijs vindt zoiets plaats? Is woz waarde bepalend of marktwaarde of.......? Bvd

Marktwaarde met een vermindering van maatschappelijk algemeen risico n een percentage ervan . In de voorfase van de veranderingen van bestemming zou u meer kunnen onderhandelen omdat er geen procedures hoeven te worden gevolgd als planschadevergoeding.

Beoordeel dit antwoord:

Hier gaat eerst een onteigeningsprocedure aan vooraf waarin u zich schadeloos kan stellen. Het kán ook zijn dat de gemeente al met een schadevoorstel komt. Het is raadzaam om u juridisch te laten bijstaan in zulks soort zaken. Vragen? Stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag