Vraag

Nadat mij expartner en ik uit elkaar zijn gegaan en ons huis in de verkoop moesten doen is er een flinke restschuld ontstaan. Toen ik ook nog eens onverwacht zonder werk kwam lukte het mij niet dit geheel , dan wel gedeeltelijk aftelossen. Het lukte mij niet dit via de bank dan wel later via de schuldeiser te voldoen. Toen mij door de gemeente Harderwijk werd geadviseerd de schuldhulpverlening in te gaan, heb ik hier gehoor aan gegeven en ben ik dit traject in gegaan. Wat meer dan anderhalf jaar duurde , er is een rekening voor mij geopend voor schuldsanering, maar uiteindelijk is hier niets mee gedaan daar zij opeens al mijn documenten kwijt waren, dit staat ook zwart op wit. Op dit moment staat er dus nog steeds een schuld, heb ik gelukkig wel een tijdelijke baan gevonden, maar is er nu loonbeslag opgelegd. Ik denk echter dat wanneer de gemeente niet zo onzorgvuldig met mijn gegevens was omgegaan en ik dit traject had kunnen voortzetten ik schuldvrij was geweest en er dus ook geen loonbeslag nodig was geweest. Kan ik hier de gemeente nog aansprakelijk voor stellen?

Deel deze vraag

1 Reactie

De situatie waarin u zit is niet fijn. Aan de hand van de stukken kan ik u adviseren. U kunt morgen zonder kosten rechtstreeks contact met mij opnemen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm