Vraag

Mijn huurhuis is dit jaar gerenoveerd. Waaronder ook mijn slaapkamer. Ik had hier altijd een klapraampje boven mij balkondeuren is nu vervangen door een rooster van nog geen 50 cm. Balkondeuren kan ik overdag niet open doen aangezien ik 40 uur werk. Vrijspel voor inbraak. Nachts kan ik geen balkondeur open zetten met slecht weer. Regent naar binnen en veel te koud. Ik slaap nu heel slecht, vaak wakker en elke ochtend wordt ik onuitgerust wakker en vaak hoofdpijn. Wat zijn mijn rechten? Ben nu al 3/4 jaar aan het mailen met de woningstichting en ze schepen me elke keer af zonder antwoord te geven. Ik hoor graag jullie advies.

Deel deze vraag

1 Reactie

Ik raad u aan een aangetekende brief te sturen naar de verhuurder waarin u de klachten voor u op een rijtje zet en aangeeft wat u anders wilt zien t.a.v. de renovatie. Mocht u daar ook geen reactie op krijgen dan kunt u een klacht indienen bij de klachtencommissie waar de verhuurder bij is aangesloten. Meestal vindt u dit terug in de huurvoorwaarden of op de website.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm