Vraag

Vijf maanden geleden hebben wij ons chalet verkocht. Hij is gekeurd en goed bevonden. Toen hij geplaatst werd zijn er door verkeerde manoeuvres van de chauffeur wat beschadigingen door boomtakken aan gekomen. De bouwer was intussen failliet maar heeft later wel de plekken bijgewerkt, echter niet met de originele kleur verf. Kopers zeggen dat ze dat nu pas opgemerkt hebben, doordat het licht nu anders is dan 5 maanden geleden. Zij willen nu dat wij de kosten dragen voor het opnieuw laten schilderen van de buitenkant. Kunnen zij ons dat verplichten? Zij zeggen dat het onder verborgen gebreken valt.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Ten tijde van de verkoop was de kleur zichtbaar. Dat is dus geen verborgen gebrek. De koper had hiervan op de hoogte kunnen zijn. Eventueel had hij het gekochte kunnen inspecteren en laten keuren voorafgaande aan de koop. In dit kader is wel ook van belang wat u precies ten aanzien van de koop bent overeengekomen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm