Vraag

Op donderdag 27 december een occasion gekocht bij een autobedrijf. Het betreft een Peugeot 1007 met elektrische schuifdeuren. De deur aan de bestuurderskant moest een nieuw slot in, werd gezegd. Achteraf lukte het niet de deur te repareren en werd naar de dealer gebracht en die kwamen er achter dat er een nieuwe unit in moest. Blijft een probleem, ze krijgen hem nog steeds niet gerepareerd. Ik blijf maar vragen maar steeds hetzelfde antwoord, lukt nog steeds niet. We gaan nu de derde week in en wil eigenlijk de koop ongedaan maken zodat ik een andere kan zoeken.
Kan dat ontbonden worden? Hoelang moet ik wachten?
De auto is nog niet betaald, zou met aflevering gebeuren. Er is wel een overeenkomst.
Graag uw advies in deze.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Wanneer de verkoper de reparatie niet binnen een vast overeengekomen termijn kan of wil uitvoeren dan kan de overeenkomst worden ontbonden ook al hebt u nog niet betaald. Laat u schriftelijk weten dat u dan van de overeenkomst afziet. Houdt u er wel rekening mee dat redelijke kosten anders dan de reparatie wel in rekening bij u gebracht mogen worden.
Komt u er samen (nog) niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm