Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste advocaten en of juristen,

Ik heb een vraag over het volgende.
In 2006 heb ik bij een grote bank rood staan van €1000 aangevraagd en blijkbaar gebruikt,uiteindelijk heb ik hier nooit meer naar om gekeken.
Nu in 2018 een hypotheek willen proberen te krijgen kwam er een BKR melding naar boven van deze desbetreffende bank met de volgende meldingen:

02-2007 codering A Achterstand
10-2006 codering 2 restant vordering geheel opeisbaar
04-2007 codering 3 Bedrag van €250 of meer is afgeboekt

Nou ben ik enigszins hier best wel van geschrokken aangezien ik tot op de dag van vandaag hier nooit meer wat van heb gehoord..
En na het lezen van meerdere stukken op het internet vraag ik me af hoe ik hier zo snel mogelijk vanaf kom.

En is dit verjaard (kom ik ook stukken van tegen online)

Mijn doel is zsm bkr vrij te zijn om ons droomhuis te kunnen kopen...

Wat zijn mijn opties??

Vriendelijke groet

Als eerste is de vordering verjaard, tenzij, u tussentijds geen aanmaningen heeft gekregen. Als het rood inmiddels al betaald is, moet u de bank verzoeken om de melding te laten zuiveren met een herstelcode. Vandaaruit kunt u uw hypotheekverstrekker op de hoogte stellen. Voorts, heeft het BKR een plicht dat ná 5 jaar alle meldingen verwijderd worden. Vragen? stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Om terug te komen op uw antwoord, ik heb geen enkele brief of iets dergelijks ontvangen van de bank maar daarentegen heb ik het rood staan van €1000,- ook niet terug betaald aangezien ik deze doorlopend krediet uit het oog ben verloren in loop der jaren..
Hoe nu verder?!


Dan is het van belang dat u zich richt op het verjaringstermijn om zo de codering te laten zuiveren. Ik zou u hiermee van dienst kunnen zijn als u mij direct benaderd.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag