Stel vraag

Particulier


beste mensen, nu ik geconstateerd heb dat wat de politie heeft gedaan niet mag, na een eerdere vraag en waarvoor dank, ben ik op google verder gaan zoeken, op onterecht, en ik kwam een aantal advocaten kantoren tegen die onterechte tbs verdedigen, een van deze heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of ze mij konden helpen, maar, ik kreeg een summier mailtje terug, met daarin de tekst 'nee, helaad niet.' ik had et wel zo prettig gevonden als ze even hadden kunnen aangeven waarom niet, maar goed, dan maar zo..ik ben het spuugzat dat mijn gedrag ter discussie staat, ik ben nu 54 jaar ik doe niets wat strafbaar is, maar ikwordt in mijn eigen huis tegen de grond gewrkt, en ik de handboeien geslagen,door de politie, (die ik ook niet binnen had gevraagd) omdat bbl mijn gedrag volgens de heren niet ok is, mijn woord tegen het hunne, vervolgens liegen niet een keer in het politie rapport maar weldrie keer.. en dan wordt je helemaal in trauma en in schock, door wat er net gebeurt is.. geassesd door een hele slechte ggz psychiater.. het lijkt wel alsof ze bij het ggz alleen maar slechte psychiaters hebben, die niet vraaagt wat er gebeurt is, niet vraagt hoe ik me voel, maar alleen maar tegen me staat te brullen aslof ik doof ben.. niet in schock omdat ik net gearresteerd ben en geen flauw idee heb waarom.. WIL JE EEN PILLETJE.. nou ben ik niet zo voor het gebruik van pilletjes.. dus als je dat drie x tegen me brult, ga ik al heel snel terugsnauwen, nee idioot, ik ben niet doof, ikwil geen pilletje..en dan heb je dus in ene, met je goeie gedrag, ibs, en dan wil niemand je meer helpen.
ik ben ze zat, de ggz, de politie, ik ben het zat dat mijn gedrag ter discussie staat, maar zij mogen wel liegen en slechte zorg bieden.
ik wil graag procederen, want ik vindt dat de politieonterechte arrestaties heel slecht afhandelt, zeg maar gewoon niet, heel slecht voorbeeld voor de maatschappij, alsje iets fout doet als politie,hoef je geen excuse te maken, blijkt, goed voorbeeld hoor, en ik vindt de ggz beneden alle peil. op je gezondheidszorg zou je trots moeten kunnen zijn.. nou het ggz is inmiddels een vergaar bak van een heleboel rotte appelen. dat weet ik omdat ik tegen mijn zin in 5 dagen onterecht ben opgesloten in een ggz instelling, het ggz had mij geen 5 dagen hoeven te houden, en de politie had me nooit mogen arresteren, en ik zoek een advocaat, pro deo pro bono, die het aandurft zowel de politie alshet ggz maatschappelijk aan de kaak te stellen

het is wel mogelijk om te onderzoeken of de politie en/of het ggz onrechtmatig heeft gehandeld en kan er gekeken worden of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Bepaalde kosten zoals griffirecht en leges bijvoorbeeld komen in ieder geval voor uw rekening.

Ik ben bezig om een stichting op te richten die zaken als de uwe wellicht kan behandelen, echter deze is nog niet van kracht.

heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag