Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goededag, mijn vraag gaat over mijn huurwoning die ik onderverhuurd zou hebben maar wat uiteindelijk na het tekenen van contract en overhandigen sleutel 1,5 maand later toch ineens niet door ging..
toen afgesproken hem tegemoet te komen inplaats van 6 maanden, het contract na 2 maanden te ontbinden met de voorwaarde de 2 maanden huur incl vaste laten te betalen. Dit waren zelfs de woorden van de huurder zelf.
Tot op de dag van vandaag belooft hij van alles maar is het verschuldigde bedrag nog niet overgemaakt. 3 weken geleden aangetekende brief verstuurd wat kunnen we nu als stap ondernemen? Groetjes

U doet er verstandig aan om een incassoprocedure op te zetten. Als u mij direct benaderd kan ik u hiermee van dienst zijn, desgewenst. Vragen? Stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Uw oude aanbod is vervallen en dus kunt u in beginsel vorderen het gehele bedrag van een uitzittende huurperiode welke bij de rechter zal worden geminimaliseerd tot uw daadwerkelijke schade ( misschien heeft u het alweer onderverhuurd na x aantal maanden plus proceskosten. ) Een nieuw ( hoger) aanbod zal rekening kunnen houden met al het bovenstaande , maak uw schade duidelijk in een aparte schadestaat. Na de brief kunt u dagvaarden.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag