Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste,
Korte schets van de situatie.

Het waren lastige huurders, die ook nog het een en ander niet willen opleveren zoals het bij oplevering was. Zo is er schade bij de voorinspectie geconstateerd en vastgelegd met getuige en digitale foto's. Ook is er sprake van een doorlopende toilet. Niets willen ze (laten) herstellen. Ze onttrekken zich aan iedere huurders-verantwoordelijkheid.
De huurders geven expliciet aan dat ze hun nieuwe adres niet kenbaar gaan maken aan mij als verhuurder. Ze vinden dat post wel naar de zoon van een van de huurders kan worden gestuurd of gemaild aan een andere dochter, waarvan ik het adres ook niet krijg. Verder geven ze aan dat de post 3 maanden door post.nl wordt doorgestuurd, zodat zij als huurders hun nieuwe adres niet aan mij als verhuurder hoeven te geven..
In de huurovereenkomst staat :Indien het gehuurde geen vaste woonplaats meer van huurder is, verplicht hij zich om verhuurder daarvan terstond schriftelijk in kennis te stellen onder opgave van zijn nieuwe adres en woonplaats. Voor het geval huurder het gehuurde voorgoed verlaat zonder opgave van zijn nieuwe adres aan verhuurder blijft het adres van het gehuurde als woonplaats van huurder aangemerkt.
U begrijpt dat ik graag hun nieuwe adresgegevens wil hebben om hun een afrekening te sturen van servicekosten, stookkosten, schade en borg. de borg is niet toereikend in relatie tot de schade.
Wat is hierin wijsheid?
Graag hoor ik van u. Alvast vriendelijk bedankt ervoor. Met groet.

Het gaat erom dat de vordering 'kenbaar' is gemaakt aan de huurders. Familieleden, kunnen daarvoor worden aangesproken én tevens aansprakelijk worden gesteld. Desgewenst, kan ik u kosteloos juridisch bijstaan in deze. Vragen? Stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag