Vraag

Goede avond,

Sinds enkele jaren heb ik een sportschoolabonnement. Momenteel ben ik al zo'n 2 jaar contractvrij, echter wil ik deze opzeggen.
Nu is de situatie zo dat ik vergeet het op te zeggen; uiteraard mijn eigen fout.
Echter merk ik dat de wijze waarop ik verplicht word op te zeggen, ook een rol speelt.

De sportschool stelt dat ik fysiek naar het filiaal ga om daar middels een fysiek opzeg-formulier mijn lidmaatschap beƫindig.

Mijn vraag is vanwaar een aangetekende brief per mail niet volstaat? En tot hoever deze sportschool mij de bovengenoemde vorm van opzegging kan verbieden?

(Ter informatie: mijn mailadres heb ik destijds bij de aanmelding op het aanmeldingsformulier geschreven.)

Alvast bedankt en met vriendelijke groet.

Deel deze vraag

1 Reactie

U dient in ieder geval op te zeggen op de wijze hoe u het contract bent aangegaan. Als dit online is gebeurd dan kunt u online opzeggen. Schriftelijk aangetekende brieven worden doorgaans als een opzegging gezien en dienen in beginsel geaccepteerd te worden. Afhankelijk van de algemene voorwaarden kan hiervan worden afgeweken en kunt u de opzeggingsdatum in de brief aanhouden om alsnog fysiek op te zeggen. Ik raad u aan de sportschool te bellen en aangeven dat u schriftelijk hebt opgezegd.
Komt u er samen (nog) niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm