Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Goedemiddag,


Ik ben 3,5 maand geleden in een waterglijbaan verongeluk en daar een 3 delige botbreuk aan overgehouden operatie gehad heb momenteel fysio moeten beindigen omdat ik de kosten die ik hoor te maken allemaal mis loop....
De tijd dat ik thuis zat is mijn werk failliet gegaan en door me enkel kan ik niet solliciteren en lopen ik geld mis. Waardoor ik nu een achterstand heb met rekeningen te betalen en daar baal ik erg van...
Ik word van de kast nasr de muur gestuurd door het zwembad en de makers van de glijbaan.
Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen

Vriendelijke groet.

Beste meneer/mevrouw,

Het is buitengewoon lastig om u te helpen wanneer u geen informatie prijsgeeft over de wijze waarop het ongeval dat u is overkomen heeft plaatsgevonden. Kunt u wellicht vertellen wat er exact is gebeurd? Pas dan is het mogelijk om u te informeren over uw positie en een antwoord te geven op de vraag of iemand aansprakelijk is voor wat u is overkomen.

Schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u uw kwestie wilt bespreken.

Beoordeel dit antwoord:

Geachte heer, mevrouw,

Op de eerste plaats wens ik u een voorspoedig en algeheel herstel toe.

De vraag die beantwoord moet worden is of hetzij het zwembad, hetzij de fabrikant, dan wel beiden aansprakelijk zijn voor de door u geleden schade. Om die vraag te kunnen beantwoorden heb ik helaas meer informatie nodig over de toedracht? Hoe heeft het kunnen gebeuren dat u een drievoudige botbreuk opliep? Was er een gebrek aan de glijbaan of is degene na u te snel achter u aangekomen, waardoor hij op u belandde?

Verzekeraars hebben er een handje van om u van het kastje naar de muur te sturen. In dat geval is het verstandig om een gespecialiseerde letselschadeadvocaat in de arm te nemen. Voor de kosten hoeft u dit niet te laten. Als de aansprakelijkheid rondkomt, moet de wederpartij (of dat nu het zwembad, de fabrikant of beiden is) ook de door u gemaakte advocatenkosten vergoeden.

Als u dit wilt, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Dan kunnen wij uw zaak bespreken en kan ik u een inschatting van uw kansen geven.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag