Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Goedemiddag,

Tijdens een vakantie in Thailand heb ik een Duitse dame leren kennen en na de vakantie heb ik te horen gekregen dat ze zwanger is. Ze geeft aan dat ze zwanger is van mij.

Na wat heen en weer bellen en appen is er echter een flinke woordenwisseling/ruzie ontstaan waardoor er momenteel geen contact meer is. De ruzie was vooral omdat zij alles via instanties (oa. Jugendamt) wilde regelen en ik dingen onderling wilde regelen. Op het moment dat ik aan gaf het dan maar via Jugendamt te willen regelen, wilde zij het ineens onderling regelen.

Nu zou eind december het kind geboren zijn, daarom heb ik enkele weken daarna per mail contact gezocht, maar heb helaas niets meer vernomen. Totdat ik gisteren op het werk een brief vond van het Jugendamt, gericht aan mijn werkgever, met de vraag om een 'lohnbescheinigung' in te vullen. In de brief staat verder geen uitleg en uiteraard heeft mijn werkgever niets ingevuld.

Ik weet nu eigenlijk niet zo goed wat ik hiermee aan moet en wat mijn rechten en plichten in deze zijn. Daarnaast vraag ik me af of het zomaar toegestaan is om gegevens van mijn inkomen na te vragen bij mijn werkgever, zonder dat hierover met mij contact is geweest.

Hoe kan ik hier nu het beste in handelen?

groeten,
G.

Ik zou zeggen eerst een dna test dan pas alimentatieplicht. Gezien de internationale aspecten en de hoegrootheid van de vordering, ( bijdrageplicht tot en met 21 )raad ik u toch een advocaat aan.

Beoordeel dit antwoord:

Ik geef toestemming aan Monique. Het is belangrijk dat je een (Duitse) advocaat in de arm neemt. Dit kan je niet “eefe” oplossen. kunnen u graag helpen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag