Vraag

Ik heb een brief van de gemeente ontvangen waarin staat dat de 15 mtr. lange erfgrens in totaal op 6 mtr2 gemeentegrond staat maar na meer dan 20 jaar is verjaart. De Gemeente wil een verklaring van verjaring op laten maken bij een notaris. De totale kosten van euro 591,25 zouden voor mijn rekening zijn Ben ik verplicht hieraan mee te werken ??

Deel deze vraag

3 Reacties

1 U bent niet verplicht om hieraan mee te werken, maar dit is wel een goede manier om uw rechten met betrekking tot de strook grond vast te leggen. Uw eigendom van de strook wordt hiermee overdraagbaar op en kenbaar voor uw eventuele rechtsopvolgers.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Nou ik denk dat u blij mag zijn dat de gemeente het verjaringsfeit niet weerspreekt, wat wel had gekund overigens. Wat u wel kan doen is een tweede notaris voorstellen als u een prijsverschil kunt vinden, of voorstellen kosten te delen bij een gevonden significant prijsverschil.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Dank U wel voor Uw antwoord.

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm