Vraag

Goedendag,

Ik ben ziek uit dienst gegaan. Op de laatste dag van mijn contract heb ik mijn werkspullen ingeleverd en zou ik mijn persoonlijke spullen terugkrijgen. Echter zijn mijn spullen weg. Spullen die niet alleen qua geld van waarde zijn, maar die voor mij ook een emotionele waarde hebben. Mijn ladekastje waar ze in lagen, die ik op slot had gedaan en waar ik de sleutel nog van had, was leeggehaald en toegewezen aan een nieuwe medewerker. Mijn manager beloofde uit te gaan zoeken waar de spullen waren, maar inmiddels zijn we 3 weken verder en heb ik nog steeds mijn spullen niet terug. Kan ik mijn werkgever in dit geval aansprakelijk stellen voor het verlies van deze spullen en een schadevergoeding eisen? Zo ja, onder welk artikel kan ik dit dan doen?

Alvast bedankt voor uw hulp.

Deel deze vraag

1 Reactie

In beginsel zou dat kunnen, maar u moet wel kunnen bewijzen welke spullen daar lagen en wat de waarde is. Ik kan mij voorstellen dat dit lastig zal zijn.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm