Vraag

7maart j.l zouden ze een schutting bij ons komen plaatsen .ze hebben de schutting bij ons achtergelaten omdat de weersomstandigheden het niet toelieten om te plaatsen hij vroeg een aanbetaling van 50% dat hebben we betaald en zodra er een droge dag was zouden ze terugkomen dus de 8e was het droog en hebben wij gebeld en gemaild maar geen reactie tot vrijdagmiddag belde hij en zei ik luister mijn voice niet af want er bellen er wel 40 of 50 en hij zei dat we opnieuw ingepland zouden worden.Tot op heden een week later nog steeds niets gehoord.Ik heb gisteren een mail gestuurd met de vraag wat de nieuwe planningsdatum was en of ze een factuur konden sturen met daarop de aanbetaling vermeld,want wij hebben nog steeds geen factuur gehad.,maar nog geen reactie.Mijn vraag is wat moet ik nu doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

Even afwachten nog , het is te slecht weer. Dan na een week een in gebreke stelling sturen en een datum eisen voor plaatsing , desnoods binnen x termijn, daarna ontstaat verzuim en mag u dot door een ander bedrijf laten doen. Neem voor de zekerheid nog even de voorwaarden door.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm