Vraag

Mijn vrouw had een horeca zaak waarvan ze het pand huurde vanaf jan 2018,
zij heeft elke maand netjes haar huur betaalt en daar hebben wij ook afschriften van.
al haar inkopen kwamen rechtstreeks van de huur baas die kocht het van de Heineken terwijl ze geen horeca KVK hadden maar dat tot daar aan toe.
de facturen werden rechtstreeks doorberekend en betaald door mijn vrouw.
de huurbazen kregen de bonus van de Heineken en deze werd ook netjes aan ons betaald.

Op 21 jan 2019 moest ze op gesprek komen en daar werd haar mede gedeeld dat ze per direct moest stoppen met de horeca en dat de sloten van het pand al vervangen waren. hoe hier mee om te gaan?

Vervolgens zijn we bezig met de afrekening ze krijg nog bonus van de Heineken Emballage en voorraad. deze willen ze netjes overmaken.

maar op 25-04-2018 heeft mijn vrouw 15000 munten gekocht voor feestjes en evenementen de klant koopt deze voor €2,20.
vervolgens is mijn vrouw er nu uitgezet en nu eisen ze van mijn vrouw geld voor 2400 munten moet betalen dus €5280 die nog in omloop zijn bij klanten. mogen ze dit eisen want de munten zijn van mijn vrouw en die heeft de KVK gelijk naar uitzetting opgezegd dus de munten zijn in haar ogen van haar en niet meer geldig dus als de ex huur bazen ze nu in de horeca aan nemen is dat hun risico toch?

Deel deze vraag

1 Reactie

Slechte praktijken zijn dit, zomaar eruit gezet worden , was er geen reden? Termijn huurcontract? Ik raad u aan gespecialiseerd advocaat te zoeken, of in ieder geval de ontruimingsdatum tegen te spreken al dan niet via de rechter. Of heeft uw vrouw al wederzijds ingestemd met de opzegging van de huur? Overigens zijn de munten - indien geldig- nog wel overdraagbaar . En bezitten ze waarde. De zaak heeft aandacht nodig.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm