Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Het leek me interessant om wat geld te storten in Trading. De eerste weken verdiende ik €750 tot 1500 per week. Ik werd gebeld door een Tradingbedrijf uit Griekenland en ze wilden me tot een professional maken. Omdat het zo goed ging werden me mooie verhalen verteld over de winsten die ik kon maken als ik €25000 ging storten om een professional account te krijgen. Ik moest papieren ondertekenen en terug sturen waaruit bleek dat ik enige jaren ervaring in de financiële sector had en dat mijn vermogen meer dan €50.000 bedroeg. Dit kon ik niet en heb verder niets ondertekend, ook heb ik dit telefonisch medegedeeld. Dit weigerede ik in eerste instantie. Omdat opdat moment mijn account werd geblokkeerd door te weinig Free Margin, kreeg ik de hoofd accountmanager voor de lijn die me dwong om z.s.m. €25000 over te maken om mijn account te redden. Hij gaf mij een naam van een Bank in Nederland, waar ik gemakkelijk geld kon lenen. Ik heb me hierdoor laten verleiden, de lening genomen en dit geïnvesteerd. Nu ben ik binnen 2 weken al mijn geld kwijtgeraakt.
Vraag: Heb ik een zaak omdat ik zonder enige kennis of genoeg vermogen toch onder enige dwang een professional account toegekend heb gekregen met een hoge Leverage (risico) bij dit trading bedrijf? Iedereen kan blijkbaar heel veel geld verliezen met deze Trading bedrijven die je heel goed over kunnen halen i.s.m. lenen van banken om veel geld te storten.

Wellicht kan op grond van op grond van de zorgplicht verhaal worden gehaald bij de geldverstrekker.
Afhankelijk van de feiten en omstandigheden, de inhoud van de correspondentie en overige bescheiden of er op basis van dwang, dwaling en/of bedrag mogelijkheden zijn om het geld terug te krijgen.
In een vrijblijvend onderhoud zonder kosten kunnen we een en ander bespreken aan de hand van de stukken.
Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag