Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn zusje heeft een offerte a € 34,95 ondertekend voor een eenmalige try-out bij een sportschool, na online ondertekening van deze offerte moest zei een online intake formulier invullen.
Vervolgens kwam er via whatsapp een berichtje binnen waarin het ontvangst van de intake bevestigd werd en er werd aangegeven dat iemand contact op zou nemen om een afspraak in te plannen.
Mijn zusje had zich inmiddels aangemeld bij een andere sportschool en gaf dit in haar reactie op het whatsapp bericht aan. Ook vermeldde ze geen gebruik meer te willen maken van de try-out. Er is dus nooit een concrete afspraak ingepland.
Tevens heeft ze binnen 14 dagen na ondertekening van de offerte een brief gestuurd waarin ze aangeeft de koop te willen ontbinden.
Nu verwacht de sportschool dat ze het bedrag van € 34,95 toch betaald, met als reden dat ze zich al hebben voorbereid door de intake door te nemen.

Wie staat hier in zijn recht?

U heeft recht op de bedenktermijn van 14 dagen, dus u staat in uw recht. Desgewenst, kan ik u kosteloos bijstaan in deze kwestie. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag