Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Van mijn spaarrekening is geld verdwenen dit is door de bank erkent,Er is door de bank een onderzoek gestart. Tijdens dit onderzoek verdween er nog regelmatig geld van mijn rekening.Ook verscheen er een ander rekening nummer op mijn naam en werd er geld gestort voor een advocaten kantoor,met dat zelfde rekening nummer.Op mijn vragen werd gezegd dat ik terug gebeld zou worden.wat niet gebeurde.
Wel kreeg ik regelmatig een brief dat het onderzoek nog niet was afgerond.Ik heb met mijn tussen persoon van de bank contact opgenomen .Die vertelde mij dat het dossier allang was gesloten.En zou het mij direct toe sturen.
Dit gebeurde niet omdat zij een spreek verbod had
gekregen.Kort hierna kreeg ik email van de bank.Waarin op uitdrukkelijk verzoek van mw.C.Schutte,mij werd medegedeeld dat zij niets met deze zaak te maken had.En er nog aan toegevoegd dat hij niet begreep waarom hij dit moest mededelen.Aldus het hoofd klachten afdeling.
Op herhaalde verzoeken mij een rekening overzicht te sturen met alle mutaties op mijn rekening. werd niet gereageerd.
Wel kreeg ik een onvolledig aantal afschriften.
Zonder een rekening overzicht met alle in en uitgaven,

Ik lees een vreemde gang van zaken die roept om een nader onderzoek. Ik adviseer u om de bank aansprakelijk te stellen en afgifte te vorderen van bankafschriften. Ik help u graag.

Op grond van de stukken en na lezing daarvan kan ik u nader inhoudelijk adviseren.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag