Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Geachte heer, mevrouw. Ik heb een auto gekocht bij een dealer. Revieuws waren goed, proefrit. Alles gedaan om de juiste auto te schaffen. Aanschaf van de auto was 10.000 euro. Binnen twee weken waren de koppelingsplaten aan vervanging toe.
Dit hebben wij laten repareren, we dachten kan gebeuren. Alleen twee maanden later, stonden we helaas stil langs de weg. Dit met een kostenplaatje van 3500 euro. Dit met de koppelingsplaten komt dit binnen drie maanden tijd met een kostenplaatje van 5000 euro.
De helft wat de auto heeft gekost.
De dealer wilde eerst meedenken omdat hij het erg vervelend vond. Maar heeft toch te laten weten dat we er allen voor staan.
We hadden inderdaad een maand garantie. Maar kunnen we nog iets buiten de garantie verwachten? En kunnen wij ergens op terug vallen. Alvast heel erg bedankt.

Uiteraard, heeft u nog recht op garantie. Ook de conformiteit van de gekochte auto is in het gedrang. De autodealer zal de schade moeten vergoeden of tot herstel moeten overgaan. Desgewenst, kan ik u hiermee juridisch in bijstaan. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag