Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Een vrouw heeft mij weten te overtuigen dat ze zwanger zou zijn van mij. Toen ik mijn verantwoording wilde nemen zei ze Ineens dat het van haar partner was,....terwijl ze altijd beweerde single te zijn. Het bleek ook dat ze zich had verloofd. Ze hebben hun trouwdatum vervroegd en ik denk (net als haar eigen naaste familie) dat ze dit hebben gedaan om mij buitenspel te zetten. Ze heeft mij om de tuin proberen te leiden door te rommelen met echo’s en toen dat niet werkte probeerde ze mij “gerust” te stellen dat het kind dood zou worden geboren. Het kind zou namelijk al erg ziek zijn,...net als zijn moeder. Ik wil helemaal niets met deze vrouw te maken hebben maar ik heb wel belangstelling in dit kind. Als dit kind daadwerkelijk mijn bloed heeft dan weet ik dat deze vrouw met voorbedachte rade zwanger is geworden van mij,...al dan niet in overleg met haar man. Ik kan dit aantonen middels gevoerde gesprekken,...en een positief dna onderzoek zal dit dan bevestigen. Ze zijn twee maanden geleden getrouwd en het kind is dus binnen het huwelijk geboren. Helaas lijkt het erg op mij en totaal niet op de nu juridische vader. Ik wil een dna onderzoek afdwingen. Alles wat ik zeg en denk kan ik aantonen middels whatsapp. De vrouw ontkent ieder contact met mij alleen foto’s en filmpjes van ons samen liegen er niet om. Daarnaast heeft ze over de whatsapp heel duidelijk aangegeven dat ik de vader ben. Kan iemand mij adviseren over welke stappen ik het beste kan nemen? Helaas is dit niet het hele verhaal. Ik durf met zekerheid te zeggen dat deze vrouw een psychopatische narcist is. Het is zo ernstig dat ik meldingen heb gedaan bij haar werkgever,...een middelbare school. Deze school maakt zich zorgen om mijn meldingen en heeft gevraagd of ik mijn telefoons wil laten onderzoeken omdat de vrouw in kwestie aangeeft dat ik bewijsmateriaal heb gemanipuleerd. Om maar even aan te geven hoe schrijnend de situatie is. Mijn verhaal is zo extreem gestoord dat ik hier niet mee te koop loop, mijn geloofwaardigheid staat op het spel,....zelfs met al mijn bewijzen. Ik moet weten of mijn vlees en bloed in handen is van deze mensen. Ik hoor graag wat en of er überhaupt mogelijkheden zijn.

Goedemorgen,
Wat een situatie.
Deze is complex.
Ik stel voor om dit te bespreken en ik help u graag.
U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen.
Heeft u nog vragen? Stelt ubze gerust

Beoordeel dit antwoord:

Goedemorgen,
Nog eens uw situatie lezende , omdat dit mij raakte en zeer gevoelig en hartverscheurend is, stel ik vast dat een aantal zaken aan de orde is.
Gelet ook op uw privacy kunnen we een eerste telefonisch contact hebben - zonder kosten - voor een samenvattende conclusie.
Desgewenst kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.
Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Goedenavond,

Hartelijk dank voor uw reactie. Als u de verkorte versie van mijn verhaal een “situatie” vind dan ben ik benieuwd naar uw reactie wanneer u alles weet. Het is zéér gestoord en werkelijk niet te bevatten.

1. Ik wil een dna onderzoek afdwingen.

2. Ik heb meldingen gedaan bij de school omdat dit mijn burgerlijke plicht is. Ik overdrijf niet. Alles wat ik heb gemeld heb ik onderbouwd met overduidelijk bewijs. Deze vrouw heeft aangegeven dat ik bewijsvoering heb gemanipuleerd. Volgens mij is dit een regelrechte aantijging van diverse strafbare zaken. Gezien de aard van mijn meldingen en de zeer gevoelige informatie die ik in mijn bezit heb (dit kan écht niet) neem ik deze aantijgingen zeer serieus. Ik wil hier werk van maken. De school heeft mij laten weten dat de waarheid van mijn bewijsvoering wordt betwist. Ik heb vragen gesteld maar geen antwoorden gekregen. Ook heb ik voorgesteld om justitie hierbij te betrekken,...ik heb geen enkele reactie ontvangen. Na zes weken radiostilte heb ik zelf contact gezocht met de school,....en drie weken later wéér! Ik heb nu tot drie maal toe om antwoorden gevraagd en er is mij (voor de tweede maal) toegezegd dat ik binnen enkele dagen op de hoogte zal worden gebracht. Ik heb uiteraard niets tegen de school, ik begrijp heel goed dat je hier als school niet op zit te wachten. Dit had op iedere school kunnen gebeuren. Het niet reageren op mijn vragen (nadat ze hadden voorgesteld om mijn telefoon te laten onderzoeken) is natuurlijk wel zeer ongepast.

Ik kan mezelf niet voorstellen dat er geen stroom van aangiftes zullen volgen tegen deze vrouw. Omdat het verhaal zo gestoord is en de vrouw uiterst geraffineerd én extreem manipulatief is weet ik dat ik nu degene ben die onder een vergrootglas ligt. Ik ben iemand die altijd zal vragen naar de andere kant van een verhaal,...dit verhaal heeft maar één kant,...en ik weet hoe dit klinkt. De vrouw in kwestie is altijd zeer netjes behandeld en ik kan aantonen dat ze een jaar lang haar uiterste best heeft gedaan (dwingend karakter) om bij mij te kunnen zijn.

Ik had voordat deze ellende begon mijn ontslag ingediend omdat ik wilde emigreren. Ik kan niet aan een nieuw leven beginnen terwijl ik weet dat de kans groot is dat ik een zoon achterlaat bij deze mensen.. Dit zal altijd blijven knagen. Omdat ik niet aan een nieuw leven ben begonnen zit ik nu al ruim 3 maanden zonder inkomen. Ik teer op mijn zuur verdiende spaargeld. Voor mij is het daarom wel belangrijk om te weten wat financieel haalbaar is.

Wist u dat de “privacy” grote onzin is? Ik zal een orgaan niet bij naam noemen maar voordat ik mijn meldingen heb gedaan bij de school heb ik eerst ergens anders melding gedaan,........ die doen dus werkelijk niets. Ik ben gewoon naar mijn “moer” gestuurd. Mijn meldingen zouden vallen onder huis-tuin-en-keuken-gebruik. De school heeft aangegeven dat ze ook melding van dit alles hebben gedaan. Ik heb de vraag gesteld of zij hetzelfde antwoord hebben gekregen. Ik vraag me af waarom wij allemaal in 2018 zijn gespamt met mailtjes omtrent de privacy.

Mijn verhaal is niet echt geschikt voor een telefoongesprek. Ik spreek liever af zodat u ook kunt zien wat ik allemaal heb. Ik mag (denk ik) gezien de privacywet het meeste aangaande leerlingen, ouders daarvan en de werknemers van de school niet met derden delen,...u zult hier vast alles over weten.. Ik zou graag met u in contact komen en eventueel een afspraak met u maken. Ik hoor graag wanneer het u schikt. Met vriendelijke groet.


Uiteraard ben ik bereid om in een mondeling onderhoud alles van u aan te horen en met u te bespreken welke acties op welke wijze kunnen worden ondernomen.
Door op de button te drukken komt u rechtstreeks met mij in contact.
Wij mogen niet onze kantoorgegevens hier kenbaar maken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag