Stel vraag

Particulier


Hallo,

Ik ben opgelicht op Marktplaats vorig jaar. Ik heb artikelen bij een particulier gekocht voor 240 euro. Betaald en nimmer wat ontvangen. Contact opgezocht met mevrouw maar ze geeft niet thuis. Melding gedaan bij de politie maar doen niks. Laatst heb ik een aansprakelijkheidsbrief verzonden bedrag staat nu op 550 euro, maar mevrouw reageert daar ook niet op. Wat nu, ik wil graag me geld met rente terug nu het al 1 jaar duurt. Graag advies of hulp hierin.
Ps: Gegevens van mevrouw ibannummer en adres heb ik allemaal achterhaald.

Nou de brief heeft u al geschreven , is deze ook aangetekend verzonden? Soms helpt het wel als u een jurist op de zaak zet . Realiseert u zich dat er wel wat te halen moet zijn bij deze mevrouw. Want anders heeft u ook na uitspraak rechter nog steeds niets. ( er moeten dus middelen zijn om uw vordering te betalen, dan kan eventueel beslag gelegd worden )

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Nou mevrouw heeft het wel. Ze woont in Grave bezoekt regelmatig de kapper, houd er hobby's op na. Wat kost een jurist en bent u bereid ons hiermee te helpen. Ik ben bijna van plan om naar Grave te rijden maar ben dan bang dat ze de politie belt en dan heb ik het gedaan. Ik ben gewoon opgelicht.


We hebben inmiddels direct contact gehad.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Nou mevrouw heeft het wel. Ze woont in Grave bezoekt regelmatig de kapper, houd er hobby's op na. Wat kost een jurist en bent u bereid ons hiermee te helpen. Ik ben bijna van plan om naar Grave te rijden maar ben dan bang dat ze de politie belt en dan heb ik het gedaan. Ik ben gewoon opgelicht. Brief is aangetekend en per normale post verzonden



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag