Vraag

Ik heb een aanrijding gehad. Ik denk dat het mijn schuld was. Tijdens het filerijden wilde ik van de linkerbaan naar de rechterbaan. Alleen zat er een motorrijder tussen die tussen de rechter en linkerbaan (en dus tussen mij en de auto naast mij) inhaalde. Hij heeft mijn zijkant geraakt en is hierna volop de voorliggende auto geknald.

Ik ben meteen uitgestapt om te gaan helpen.. Maar nu komt het..

De politie heeft de gegevens van de auto genoteerd waarop de motorrijder is geknald. En ook e gegevens van een van de getuigen. Ik stond hier bij maar de politie heeft mij niets gevraagd. Ik was zelf een beetje in shock en realiseerde mij pas toen iedereen weer wegging dat niemand naar mijn gegevens heeft gevraagd....

Wat moet ik nu doen? Niet zozeer voor mijn eigen (relatief geringe) schade, maar ik ga er vanuit dat ze toch ook mijn gegevens moeten hebben om dit af te handelen? Nu lijkt het alleen tussen de motorrijder en de voorliggende auto te gaan. Ik had natuurlijk iets moeten zeggen, maar nogmaals ik stond er erg aangedaan bij. Wat nu?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Als u uw schade vergoed wilt krijgen, omdat u van mening bent dat anderen schuldig zijn aan het ongeval dan adviseer ik u uw schade alsnog te melden bij de politie. Doet u dit zo snel mogelijk en geeft u aan dat u betrokken was bij het ongeval etc.
Meld dan vervolgens de schade aan uw verzekeraar.
Komt u er samen niet uit of ontstaat er een juridisch geschil, neemt u dan desgewenst direct contact met mij op.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm