Vraag

Geachte l.s.,
Mijn naam is H.J.T.Oosten, geboren 22-6-1948,
Ben woonachtig in Oostenrijk, heb een schuld in NL en om die reden is er beslag gelegd op mijn volledige pensioen, vanaf 2015 voor een bedrag van €1080,- per maand, terwijl het pensioen € 1100,- per maand bedraagt. Dit kon tot nu, omdat er inkomsten waren van het land Steiermark, herbergen asylanten, dit per nog. Gestopt. Nu is er geen mogelijkhei meer om in mijn levens onderheid te voorzien en meen nu recht te hebben op een beslag vrije voet. Kan echter geen advocaat inschakelden, omdat eenvoudig weg de middelen ontbreken.
Weet u een mogelijkheid om dit te realiseren?
Zou u dankbaar zijn voor een antwoord en verblijf met de meeste hoogachting, Harry Oosten, stammeregg 35, Eibiswald.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 U kunt - ik adviseer u om schriftelijk - contact opnemen met de beslagleggende deurwaarder en hem informeren wat nu uw inkomsten zijn en het vragen om de beslagvrijevoet toe te passen en u daarvan een berekening te zenden.

Ik ga er van uit dat die deurwaarder dat doet. Indien dat onverhoopt niet het geval mocht zijn dan kunt u hem schriftelijk sommeren om dat te doen en als dat dan niet plaats gaat vinden dan kunt u rechstreeks contact met mij opnenem.

Zo als gezegd, ik ga er van uit dat dat niet nodig zal zijn.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm